La Manga South GolfOmringd door een idyllisch dennenbos. La Manga South Course heeft een sterk eigen karakter, dankzij de nauwe samenhang met de natuurlijke contouren van het prachtige heuvelachtige landschap.

Omschrijving golfbaan

Drie adembenemende championship golfbanen, schitterende oefenfaciliteiten en een prachtige omgeving. Golfers die er geweest zijn, zullen niet verbaasd zijn dat La Manga Club al drie keer is verkozen tot ´Europees topgolfresort´. Ook is La Manga al drie keer geselecteerd als officieel wintertraingscentrum van de Duitse PGA in Spanje.

Op La Manga zijn al vele grote internationale toernooien gespeeld, waaronder de Spanish Open, het Spaanse PGA championship, verschillende Spaanse junior championships, het Ladies Spanish Open en het Senior Spanish Open voor mannen. Ook is La Manga zeer regelmatig gastheer voor golfevenementen van bedrijven.

Eigenlijk is er op La Manga maar één probleem: u hebt de keuze uit drie uitmuntende championship golfbanen, elk met een eigen karakteristiek. Hieronder vindt u de karakteristieken van de South Course, maar ook de North en West Course zijn absoluut de moeite waard. Eén ding hebben alledrie de banen overigens gemeen: prachtige vergezichten en uitdagende holes.

Geloof ons: golfers van alle leeftijden en niveaus beleven hier een geweldige ronde en een unieke golfervaring.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6499 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert D. Putman

 

Adresgegevens

La Manga Club
Ctra. Atamaria s/n
30389 - Cartagena
Murcia (Spain)

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073