Hacienda del Alamo GolfDeze prachtige 18 holes golfbaan is - zonder enige beperkingen - ontworpen door David Thomas. Hij heeft in zijn ontwerp veel faciliteiten opgenomen, waaronder een riante overdekte driving range.

De baan wordt nu al geroemd om de schoonheid van het palmenlandschap, die door het mediterrane klimaat de komende jaren alleen maar groter zal worden.

Verspreid over Haciendo del Alamo vindt u acht meren. Die zorgen niet alleen voor een heerlijk ruimtelijk gevoel, maar ook voor een aantal zeer uitdagende holes, waaronder hole 8, 10 en 12.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6724 meter

Handicap m/v:

Ontwerp: Dave Thomas

 

Adresgegevens

Hacienda del Alamo, 10.12
30320 Fuente Alamo de Murcia, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073