El Valle GolfEl Valle is een middellange par 71 baan, die gesitueerd is in een prachtige rotsvallei. De holes liggen gegroepeerd verspreid over het terrein, wat resulteert in een open, natuurlijke golfbeleving. El Valle moet het niet zozeer hebben van z'n lengte als wel van z'n talloze subtiele strategische uitdagingen. Wie waagt, die wint op deze baan.

El Valle wordt gekenmerkt door clusters van kleine, subtiel aangelegde bunkers. Ook is er optimaal gebruik gemaakt van de rotsachtige omgeving, met tal van holes langs natuurlijke lagen en richels.

Om het valleikarakter nog eens extra te onderstrepen is de baan beplant met inheemse struiken, grassen en andere woestijnplanten. Samen met een aantal waterhindernissen, waaronder twee meertjes en twee ingewikkelde stroom- en watervalsystemen, maakt dit El Valle tot dé baan om aan uw strategische capaciteiten te werken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5511 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus - 2004

 

Adresgegevens

El Valle Golf Course, Baños y Mandigo, Murcia
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073