Desert Springs Golf "The Indiana""The Indiana" is de eerste en enige woestijn golfbaan in Europa, het woestijnterrein geeft een totaal andere dimensie aan de golfsport!

Het is de eerste en enige woestijn golfbaan in Europa en is gebouwd naar de volledige USGA specificaties en kwaliteitsnormen van de inmiddels beroemde woestijnbanen van Arizona en Californië.

Desert Springs werd geopend in 2002.

Er zijn een fantastisch vergezichten op de omliggende bergen en het woestijnterrein geeft een totaal andere dimensie aan de golfsport. Dit is werkelijk een adembenemende baan om te spelen. Spelers van alle niveau´s zullen hier volop genieten.

De fairways zijn genereus, bomen en bunkers zijn strategisch gelegen. De ontwerper heeft een topprestatie geleverd om ervoor te zorgen dat de minder deskundige speler toch volop zijn spel kan ontplooien en verbeteren en de ervaren speler op elke hole een uitdaging vindt.

Spelen op ¨The Indiana¨ is een avontuur en belevenis die u zichzelf niet mag ontzeggen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Desert course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6042 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Perter McEvoy - 2000

 

Adresgegevens

Desert Springs
Cuevas del Almanzora, Spanje

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073