Altorreal GolfAltorreal Golf ligt op ongeveer 10 kilometer van de prachtige stad Murcia. De golfbaan is ontworpen door één van de belangrijkste internationale specialisten: Dave Thomas.

 

Omschrijving golfbaan

Altorreal ligt wat landinwaarts, op ongeveer 10 kilometer van de prachtige stad Murcia. De golfbaan is ontworpen door één van de belangrijkste internationale specialisten: Dave Thomas.

Gelegen aan de rand van 'Molina de Segura' wordt Altorreal gekenmerkt door de combinatie van heuvelachtige en vlakke holes in een adembenemend berglandschap. Meer dan 20.000 olijf-, pijn- en carobbomen maken het plaatje compleet.

Altorreal is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. De grootste uitdaging ligt in de diverse waterhindernissen en de goed beschermde en ongelijke greens. Precisie is dan ook belangrijk voor een goed resultaat.

De 6e hole is de langste en, met een dogleg naar links, ongetwijfeld ook de moeilijkste. De waterpartijen op de 9e en 18e hole vragen extra concentratie om een goede ronde niet in het ... te laten vallen!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6239 meter

Handicap m/v:

Ontwerp: Dave Thomas - 1994

 

Adresgegevens

Avenida del Golf 70,

30506 Molina De Segura, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073