Alhama Signature GolfDe beste golfbestemming aan de Middellandse Zee
Jack Nicklaus, beschouwd als een van de beste golfers aller tijden met 18 majors en meer dan 70 PGA-touroverwinningen, is ook een van de meest prestigieuze ontwerpers van golfbanen ter wereld. De "Grote Gouden Beer" heeft zijn stempel gedrukt in de regio Murcia met de GNK Alhama Signature golfbaan. Het was Jack Nicklaus zelf die het project van GNK Alhama Signature bedacht, ontwierp en begeleidde, waarmee hij zijn stempel drukte als de belangrijkste maker. Je zou kunnen denken dat dit slechts een publiciteitsclaim is, maar integendeel, wanneer de onnavolgbare Jack Nicklaus betrokken raakt bij een project, is dat omdat hij zich exclusief aan de bouw ervan gaat wijden. Dit is weerspiegeld in Alhama Signature, waar de vormgeving van de baan, greens, fairways, vegetatie, enz ... zeer goed doordacht zijn om te voldoen aan de normen om de handtekening van Jack Nicklaus zelf te dragen.

Deze baan is in Amerikaanse stijl, met brede fairways, prachtig gevormde greens en met 116 bunkers is het een behoorlijk lange baan op 6.884 meter van de witte tees. Een spannende ronde die een grote beheersing van alle clubs vereist van alle soorten spelers. Hoewel alle holes spelalternatieven bieden, is het essentieel om na te denken over de strategie voor elk van de holes, afhankelijk van de beperkingen of vaardigheden van elke speler.

Gedurende de hele ronde kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Sierra Espuña, de meest populaire bergketen van de regio Murcia. Het landschap, in woestijnstijl, wordt omgeven door grote zandvlakten die zijn bedekt met inheemse mediterrane flora en fauna. Een prachtige baan met prachtige uitzichten rondom, die u tot geweldige golfmomenten zullen inspireren. Zoals Jack Nicklaus zegt: "Mijn golfspel zou maar tot een bepaald moment in de tijd gaan, dus het ontwerpen van golfbanen is mijn passie. Elke keer als ik een van mijn golfbanen zie, heb ik het gevoel dat het iets is dat voor altijd zal duren. Alhama Signature, is een geweldige golfbaan, want zonder twijfel verdient deze baan het om door alle golfspelers te worden gespeeld.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6884 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus

 

Adresgegevens
Condado de Alhama Golf Resort, 30849, Murcia

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073