Real Club de Golf de CerdañaEen unieke omgeving

De Cerdaña Koninklijke Golf Club is een 18 holes golfbaan, gelegen in de Cerdaña-vallei die loopt van de uitlopers van de Pyreneeën naar Frankrijk. De golfbaan biedt afwisseling en plezier. De 18 holes zijn vrij kort en de baan is omgeven door pijnbomen, populieren en sparren, die ongelooflijke landschappen bieden aan de speler die ook een natuurliefhebber is. Hoewel de golfbaan niet erg lang is, zijn de fairways zelf breed en zijn ze allemaal omgeven door bossen. Op deze golfbaan is het uitzicht vanuit elke hole geweldig.

De contouren van de Pyreneeën en de hele bergketen zijn zichtbaar vanaf de hele route, wat samen met de oude bomen en het microklimaat van het gebied een unieke ervaring creëert.

Op slechts 137 km van Barcelona heeft de club 27 holes die een prachtige wandeling door de natuur vertegenwoordigen. Deze omgeving stelt de speler in staat om stedelijke afleiding te vermijden en de concentratie te behouden op de belangrijkste momenten, zoals aankomst op de green, waar het beheersen van de "korte ijzers" de sleutel is om bomen en bunkers te vermijden.

Quote: Alvaro Velasco Roca – European Tour Golf Professional Player
Ik heb over de hele wereld gereisd en aan toernooien deelgenomen, en wanneer ze me vragen naar mijn favoriete baan, is het antwoord heel eenvoudig: de Real Club de Golf Cerdaña.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5874 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: initieel 1929 - 2009 re-design Javier Arana

 

Adresgegevens

Barrio del Golf, s/n
17520 Puigcerdá, Girona - España

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073