PGA Catalunya Golf - Tour10 jaar lang zijn de Catalanen terecht trots geweest op hun golf-juweel, de championship Stadium Course op PGA Golf de Catalunya. Maar nu heeft deze baan een zus die de vergelijking meer dan waard is; de Tour Course.

 

Omschrijving golfbaan

De Tour baan is wat minder belastend en iets korter. Maar ook deze baan is een sterk ontwerp van Angel Gallardo en Neil Coles en vormt voor alle golfers een prettige uitdaging.

Degenen die zijn verslagen door de macht en precisie van de Stadium baan, krijgen een tweede kans met het tonen van hun vaardigheden onder de dennen en rond de meren van de Tour baan.

De meeste holes bieden royale driving areas en een aangename benadering van de greens waardoor een slechtere slag geflatteerd kan worden. De onberispelijke greens zijn nooit te hellend, maar slim gebunkerd en met een paar gevaarlijke waterhindernissen houden ze u op scherp. Slim genoeg bieden veel van de holes, met name de par 5´s, een riskant spel dat meer dan de moeite waard is. De Tour baan is een speciale baan. En als daar bewijs voor nodig is; de baan was goed genoeg om de PGA European Qualifying School in 2005 te hosten.

De Tour baan is één van de twee banen van PGA Golf Catalunya
Met twee prachtige banen (Tour en Stadium) is PGA Golf de Catalunya één van Europa's voornaamste golf resorts. De banen voldoen aan alle noodzakelijke eisen voor het hosten van golf op alle niveaus en zelfs voor professionele competities.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5901 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Neil Coles & Angel Gallardo - 1999

 

Adresgegevens

Urbanitzacio Golf, S/N
17455 Caldes De Malavella, Spain

Faciliteiten

Bar

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073