Peralada GolfPeralada Golf Club is gelegen in het hart van de Alt Emporda, een paar kilometer van Figueres, 10 minuten van de zee en de Franse grens en een uur rijden van Barcelona.

 

Omschrijving golfbaan
De golf club heeft een 18 holes, par 71 baan van 6071 meter in lengte. Het is één van de mooiste en meest complete golfbanen in Catalonië, de baan is zeer attractief en ontspannend voor spelers van alle niveaus. Peralada Golf Club heeft ook een pitch en putt baan, putting greens, een approach zone, en een driving range op twee niveaus (één overdekt).

 

De golfbaan vermengt zich perfect met het omringende landschap en de natuur. Met een zorgvuldig ontwerp, een meer en stukjes bebossing, en met een paar heuvelachtige delen, is de baan geschikt voor spelers van alle niveaus. De baan lijkt misschien vrij gemakkelijk maar wacht maar tot de bries van zee in het spel komt! De Peralada pitch en putt baan heeft een comfortabele en plezierige route met 9 holes met dubbele tee-off. Deze baan is ideaal voor spelers die willen genieten van een partijtje golf gespeeld over een middellange en korte afstand.

 

De baan is geopend in juni 1993 en is op verschillende gelegenheden verkozen tot de beste aan de Costa Brava. De baan heeft vier tees per hole en is geschikt voor het spelen van top competities. De baan heeft alle jaren PGA European Tour Championships gehost, evenals prestigieuze internationale toernooien zoals de PGA Pre-Qualifying School en de Senior Qualifying School.

 

Peralada Golf Club beschikt ook over een prachtig clubhuis, waar afhankelijk van de weersomstandigheden, heerlijke maaltijden op het terras worden geserveerd. Het vijf sterren Hotel Golf Peralada met diverse restaurants en een exclusieve wijn-therapie Spa, met op wijn gebaseerde behandelingen, is ook te vinden op de golfbaan.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6071 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Eugenio Agudo & Jordi Soler - 1993

 

Adresgegevens

C/Rocaberti, s/n
17491 Peralada – Girona
Costa Brava
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Kinderspeelplaats

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073