Golf La Roca BarcelonaEen aangename golfbaan voor alle niveau´s. Een 18-holes golfbaan die een veelvoud aan mogelijke ervaringen biedt voor elke speler.

Golf La Roca Barcelona is een complex gevormd met een 18-holes par 71 en 5.997 m lange golfbaan. Het beschikt over oefenfaciliteiten met driving range - toptracer range-technologie, approach area, putting green, 3 holes Par 3-training en golfschool. Een unieke golfbaan die dankzij deze kenmerken de golfspeler in staat stelt om de golfbaan elke keer dat hij hem speelt opnieuw te ontdekken.

Het ontwerp van Golf La Roca Barcelona respecteert en verbetert de natuurlijke elementen die in het gebied bestaan (bomen, bergstromen, marges), waardoor een aangename en vloeiende topografie wordt gecreëerd, aangenaam voor onervaren spelers en zeer interessant voor ervaren spelers.

Signature hole Golf La Roca

La Masía - Hole 11


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5997 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Alfonso Vidaor - 2006

 

Adresgegevens

Carretera de La Roca a Cardedeu, Km 4.5, 08430 La Roca del Vallès, Barcelona

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073