Club de Golf TerramarEen indrukwekkende 18 holes baan die alle diensten biedt die u mag verwachten in een unieke ligging aan zee. Een verborgen juweeltje dat je niet mag missen!

Het belangrijkste kenmerk van de Terramar golfclub is dat het een prettige baan is om op te spelen. Het is niet extreem moeilijk, het is niet te lang en niet te kort, de meeste holes zijn vlak en gevarieerd en het microklimaat in Sitges, in Catalonië, zorgt ervoor dat golfers kunnen genieten van ongeveer 300 dagen goed zonnig weer per jaar.

De golfclub Terramar ligt aan zee, er waait regelmatig een briesje, maar deze is meestal niet erg sterk en helpt de hitte van de zon in de zomermaanden af te koelen. Het geheim van het behalen van een goede score ligt waarschijnlijk in het niet maken van fouten op de eerste en laatste holes, die de meest gecompliceerde van de baan zijn.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6193 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: initieel 1927 met re-design 1971 en 2020

 

Adresgegevens

Carretera del golf, s/n, 08870 Sitges, Barcelona

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073