Club de Golf MontanyáEen onontdekt juweeltje in het natuurpark Montseny.

Montanyà Golf Club is een plaats van grote schoonheid in Catalonië. Vanwege de nabijheid heeft de baan een intieme relatie met het natuurpark Montseny. De baan is meer dan 6000 meter lang, met een par van 72 over 18 holes met een opmerkelijk verschil in technische omgevingskenmerken tussen de eerste 9 holes en de overige 9.

Ontworpen door David Thomas en geopend in 1989, wordt de baan beschouwd als een van de best bewaarde geheimen van het gebied. De schakeling is ca. 5.730 m van de gele balken en 5.095 m van de rode balken, in een par 72 van 18 holes. De baan bestaat uit vier 3-par holes, tien 4-par holes en vier 5-par holes. Het eerste deel wijkt technisch en milieutechnisch af van de tweede 9 holes.

De tee op de 1e hole, verheven boven een prachtig meer, vereist grote concentratie en geeft een aangenaam voorsmaakje van een spannende ronde.

Montanya Golf was de thuisbaan van de te vroeg overleden topvoetballer, icoon van Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal Johan Cruijff. Hole nr. 14 is naar hem vernoemd.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6053 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas - 1989

 

Adresgegevens

s/n, Masia L´Estanyol, bcn, 08553 El Brull, Barcelona

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073