Club de Golf LlavanerasDe speciale kenmerken van de golfbaan en het uitstekende onderhoudsniveau zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Deze golfbaan wilt u keer op keer spelen.

De golfbaan heeft 18 holes en is 70 par. Deze golfbaan ligt op 34 hectare zachte grond met een prachtig uitzicht op zee. De golfbaan biedt een veeleisende ronde, 5.028 meter lang met smalle maar goed gedefinieerde fairways, middelgrote greens beschermd door bunkers en met voldoende water. Het parcours is geschikt voor alle soorten spelers, van de beginner tot de meest ervaren.

Gelegen in het Maresme-gebied, in de provincie Barcelona, ​​biedt de locatie aan zee uitstekende weersomstandigheden om het hele jaar door te golfen.

F.W. Hawtree
De golfbaan is ontworpen door de Britse architect F.W. Hawtree en behoort tot een prestigieuze serie in golfbaanontwerpen, waaronder een aantal erkende golfbanen met een geweldige reputatie die grote evenementen hebben georganiseerd, zoals de Royal Liverpool en de Carnoustie Golf Clubs. De golfbaan werd later uitgebreid met ontwerpen van de Spanjaarden Ramon Espinosa, Magí Sardà en Alfonso Vidaor.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5024 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Initieel - F.W. Hawtree - Re-design door Ramon Espinosa, Magí Sardà and Alfonso Vidaor

 

Adresgegevens

Camí Golf, 47, 08392 Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073