Club de Golf Costa BravaDe 18 holes baan van Club de Golf Costa Brava is geopend in 1968 en werd ontworpen door Hamilton Stutt & Co.

 

Omschrijving golfbaan

De 18 holes baan van Club de Golf Costa Brava is geopend in 1968 en werd ontworpen door Hamilton Stutt & Co. De eerste 9 holes zijn omgeven door pijnbomen en kurkeiken en zeer technisch van aard. De tweede 9 holes zijn langer en meer ontspannen, gelegen op een vlak terrein met lange en brede fairways. De 18e hole ligt dicht bij het Club huis, een Catalaanse boerderij uit 1841. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de beneden gelegen 18e green.

Club de Golf Costa Brava ligt in het hart van de Costa Brava, op 6 km van Platja d'Aro, op 5 km van St. Feliu de Guixols, 30 km van Girona en op slechts 100 km van Barcelona.

Flora en Fauna
Club de Golf Costa Brava is gelegen aan de voet van het Ardenya gebergte Dit gebergte is van groot ecologisch belang en vormt een zeer waardevol cultureel, historisch en etnologisch erfgoed. Het vormt een rijk en complex ecosysteem waar de noordelijke mediterrane vegetatie overheerst. We vinden hier kurkeikenbossen, vandaag de dag heel zeldzaam in het Middellandse-Zeegebied. Maar ook sommige plantsoorten die zeer zeldzaam zijn, zoals de zonnedauw.

Ook de aanwezige fauna is typisch voor het Middellandse Zeegebied. Er is een overvloed aan wilde zwijnen, evenals roofdieren zoals de das, de vos, de wezel en de genetkat. Ook leven er tal van vogels en reptielen in verschillende soorten.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5636 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Hamilton Stutt & Co - 1968

 

Adresgegevens

Urb. Golf Costa Brava, 17246, Santa Cristina d'Aro
España

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073