Club de Golf Barcelona - Masia BachEen absolute uitdaging voor de golfer!

Club de Golf Barcelona is een van de Catalaanse golfclubs met een grotere traditie. De golfbaan werd ingehuldigd in 1989 en door de geschiedenis heen zijn er vele professionele en internationale golftoernooien op deze golfbaan gespeeld.
De golfclub ligt op 27 km afstand van Barcelona in het zeer bekende wijngebied El Penedés. Club de Golf Barcelona, omgeven door natuur en charme, is een oase van rust en vrede naast de levendige stad Barcelona.
De club heeft twee verschillende golfbanen, Masia Bach (18 holes en de Executive course (9 holes), beide ontworpen door José Maria Olazábal.

De "Masia Bach Course" is een 18 holes golfbaan, par 72 en 6.271 meter, het is een uitdaging voor de golfer, met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk ontwerp geliefd bij lage handicaps. Het is ook zeer waardevol voor wedstrijden en professionele toernooien.

Signature hole Masia Course
Hole 8: Deze par 4 is een tricky hole, vooral met dichte begroeing aan de rechterkant en een waterhindernis aan de linkerkant van de fairway en de green. Speel een slag naar de rough rechts of sla met een voorzichtige curve in de richting van het water.


Kenmerken - Masia bach course

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6271 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jose Mª Olazábal - 1989

 

Adresgegevens

Av. Golf Masia Bach, 1, 08635 Sant Esteve Sesrovires, Barcelona

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073