Aravell Golf & Country ClubAravell Golf & Country Club ontstond in Alto Pirineo, aan de voet van de Sierra del Cadí, omgeven door natuur en rust, waar La Rabassa, Sant Joan d'Herms en Andorra plaatsen in de nabije omgeving liggen.

Aravell is een prachtige golfbaan van topniveau, met 18 holes ontworpen door Chema Olazábal, waar golfen een behoorlijke uitdaging zal zijn. De golfbaan ligt in het kleine dorpje Aravell en op slechts 15 minuten van de grens tussen Spanje en Andorra. Het heeft uitstekende faciliteiten, een 18 holes baan met een par van 71, een oefenbaan en een putting green.

Het belangrijkste kenmerk van deze ronde, die meer dan 6000 meter lang is, is de rivier en het meer die er dwars doorheen lopen en een moeilijkheidsgraad toevoegen aan deze leuke en interessante baan die perfect is aangepast aan alle niveaus en voldoet aan alle vereisten voor het hosten professionele wedstrijden.

Een lokaal restaurant met producten en recepten van het land, en fantastische uitzichten. Er is een geweldig clubhuis met buitenruimtes waar vrijetijdsactiviteiten en sociale en sportevenementen worden gehouden.

Vul uw longen met frisse, schone lucht en ontdek alles wat Aravell te bieden heeft.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6155 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Chema Olazábal

 

Adresgegevens

Avinguda del Cadí, nº2, 25712 Aravell, Lleida

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073