Vistabella GolfDe Vistabella baan is zorgvuldig ontworpen door de prestigieuze golfer Manuel Piñero, ex internationale couple kampioen met Severiano Ballesteros. Deze aantrekkelijke baan is geintegreerd in een citrus boomgaard, en is geschikt voor spelers van alle niveaus.

Professional golfer Manuel Piñero is erin geslaagd om een zeer interessante baan te ontwerpen. De baan biedt spelplezier voor de meest deskundige professionals en voor amateurs die nieuw zijn in het spel. Manuel Piñero heeft, met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de golfwereld een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Op Vistabella Golf heeft hij de kennis en ervaring, opgedaan met het spelen op meer dan 500 van de beste golfbanen ter wereld buitengewoon goed toegepast.

Variatie is het belangrijkste kenmerk van Vistabella Golf. Holes op een helling in combinatie met vlakke holes, grote en dynamische greens, brede fairways, strategisch gelegen verhoogde bunkers en een groot gebied met meren, dat zelfs de meest deskundige spelers zal verrassen. Vistabella Golf is ontworpen om u niet alleen te laten genieten van de sport, maar ook van de omgeving. De zon, het briesje, het gras ... Het is er allemaal voor u!

Wanneer u Vistabella Golf voor de eerste keer bezoekt krijgt u meteen een bijzonder gevoel. U bemerkt direct de zorg en aandacht die is besteed aan de baan, elk detail is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel ervan. De integratie van de baan in haar natuurlijke omgeving en een verantwoord gebruik van middelen hebben van Vistabella Golf meer dan alleen een golfbaan gemaakt. Het ligt in een uniek landschap bedekt met meer dan 34 hectare autochtone soorten mediterrane bomen en struiken. Hieronder ook drie majestueuze pijnbomen, die zichtbaar zijn vanuit bijna elk punt van de golfbaan en symbool (logo) staan voor de baan.

Ligging
De baan ligt op slechts 12 km van de stranden van de Middellandse Zee, tussen de plaatsen Jacarilla en Orihuela. Een gebied met een golftraditie. De baan ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen en is goed bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen in het gebied. De vliegvelden van Alicante en Murcia liggen op minder dan een half uur rijden.

Faciliteiten
Vistabella Golf's driving range is prachtig ontworpen. Het heeft 20 afslagplaatsen, sommige daarvan zijn overdekt, waar u naar hartelust kunt oefenen. Ook is er een putting green naast het clubhuis en een grote oefen bunker om u te helpen bij het verbeteren van uw slag en uw spel.

Het clubhuis biedt alle wenselijke services waaronder een golf shop, buggy verhuur, sport materiaal, enz. Het clubhuis beschikt ook over kleedkamers en een grote parkeerplaats. Na uw rondje golf is er niets beters dan het hebben van een welverdiende pauze in het restaurant, dat gelegen is naast de 18e hole en het clubhuis. Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Vistabella Golf, en heeft dus een uitstekend panoramisch uitzicht over de baan. U kunt relaxen op het aantrekkelijke terras en daar napraten over uw beste shots. Ondertussen geniet u van een drankje of probeert u een gerecht van de uitgebreide menukaart met een heerlijke verscheidenheid aan internationale gerechten


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6133 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Manuel Piñero - 2009

 

Adresgegevens

Urbanización Vistabella Golf
03319 Orihuela, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073