Villamartin GolfVillamartin is al meer dan 35 jaar oud en staat bekend als een van de mooiste en beste banen in de regio. Deze golfbaan straalt pure klasse uit, al vanaf de eerste tee.

Villamartin ligt in een vallei, aan de rand van een rivierbedding. De baan wordt gekenmerkt door een niet al te heuvelachtig terrein met dichte bebossing, en is perfect ingepast in de natuurlijke omgeving.

Daarnaast biedt Villamartin uitzonderlijk veel variatie met doglegs, waterpartijen, een natuurlijke klip en vele andere zorgvuldig geplaatste hindernissen. Elke hole is weer verrassend anders, u zult al uw clubs nodig hebben. De greens zijn behoorlijk ruim en altijd in uitstekende conditie.

De 17e hole wordt trouwens beschouwd als een van de moeilijkste in Spanje. Dat u het vast weet!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6132 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Paul Putman - 1972

 

Adresgegevens

Club de Golf Villamartin, 03189 Orihuela
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073