Villaitana Golf - LevanteVillaitana Levante is een championship course, bij elke stap die u hier zet kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee en de 'Sierra de Finestrat'.

 

Omschrijving golfbaan

Villaitana Levante is een championship course en geheel in Amerikaanse stijl ontworpen door golflegende Jack Nicklaus. Met zijn brede lanen, prachtige greens en een totale lengte van 6.576 meter geniet u bij elke stap die u zet van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee en de 'Sierra de Finestrat'.

Omdat de golfbaan geen onderdeel uitmaakt van de stedelijke ontwikkeling of ten prooi is gevallen aan projectontwikkelaars, kunt u er volop genieten van de natuurlijke omgeving. Waar u ook staat, waar u ook kijkt, het is één ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6226 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus - 2004

 

Adresgegevens

Av. Eduardo Zaplana Hernández-Soro Partida del Moralet
03500 Benidorm, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073