Real Club de Golf CampoamorDe koninklijke golfbaan 'Real Club de Golf Campoamor' is ontstaan rond een voormalige haciënda in een prachtige natuurlijke omgeving. Gebruik makend van de bijzondere ligging is de golfbaan volledig ingepast tussen twee valleien, waardoor u perfect beschut bent tegen de zeewind. En doordat de baan is aangelegd tot 100 meter boven zeeniveau, geniet u tijdens uw ronde van schitterende uitzichten over het intense blauw van de Middellandse Zee.

Campoamor is een van de langste banen in de omgeving, met brede en lange fairways. Toch is precisie hier belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Daarnaast is een goede put op de snelle greens belangrijk voor een goed resultaat.

Al met al is Campoamor een aantrekkelijke baan voor zowel de ervaren als de beginnende golfer. Het bijzonder sfeervolle clubhuis zorgt voor de perfect afsluitende 19e hole.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6203 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Carmelo Gracia Caselles - 1989

 

Adresgegevens

Urbanizacion Lomas De Campoamor, S/N
03189 Orihuela, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073