Oliva Nova GolfDeze golfbaan, een van de laatste realisaties van Severiano Ballesteros, ligt in het noorden van de Costa Blanca, dicht bij Valencia.

 

Omschrijving golfbaan

Oliva Nova is een zeer complete, goed onderhouden baan en biedt een afwisselend parcours met 18 holes. Voor spelers van elk niveau zijn er volop mogelijkheden op zowel de korte als de middellange en lange holes.

De par 72 baan heeft vier par 3 holes, vier par 5 holes, en tien par 4 holes. Samen vormen ze een gevarieerd parcours met lichte hellingen, waardoor Oliva Nova gemakkelijk te lopen is; u kunt de baan gemakkelijk in vier uur afronden. Bovendien geven de talloze bomen voldoende schaduw.

Kenmerkend aan deze baan is dat 15 van de 18 holes een waterobstakel hebben. Op Oliva Nova moet u goed nadenken over de keuzes die u maakt en de strategie die u kiest. Met name op de 5e hole, een par 4, is het belangrijk dat u de juiste club kiest om niet in een valstrik te raken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6270 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros

 

Adresgegevens

Urb. Oliva Nova Golf
46780 Oliva, Spain

Faciliteiten

Bar

Cafetaria

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Kinderspeelplaats

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073