Lo Romero GolfLo Romero ligt nabij El Pilar de la Horadada, op de provinciegrens van Alicante en Murcia. Deze gloednieuwe baan is in januari 2008 geopend en is zo ontworpen dat hij speelbaar is voor alle niveaus.

De oorspronkelijke flora op Lo Romero wordt goed beschermd, en zorgvuldig aangevuld met typisch inheemse gewassen. Eekhoorns, patrijzen, konijnen, lokale vogelsoorten en trekvogels voelen zich hier helemaal thuis.

De baan is bijzonder veelzijdig, dus zorg ervoor dat u al uw clubs meeneemt. Het spectaculaire parcours kent 57 zeer strategisch geplaatste bunkers, 8 meren, en her en der een prachtig kabbelend beekje. De eerste 9 holes liggen in een natuurlijk, glooiend stroomgebied. Vroeger stond daar een grote finca met plantages van citrusvruchten. De tweede 9 holes zijn aangelegd op de vroegere boomgaarden van de oude boerderij.

Het groen van de natuur contrasteert op Lo Romero prachtig met de strakblauwe horizon van de Middellandse Zee, die La Manga en Mar Menor scheidt. Maar let op: door de nabijheid van de zee kan de wind u soms parten spelen tijdens de afronding van het spel. Hole 18, een schitterende par 4 met eilandgreen, is een uitdaging op zich. U zou niet de eerste zijn die de bal onder het toeziend oog van de terrasbezoekers niet op de green krijgt, laat staan in één keer.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6337 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: - 200

 

Adresgegevens

Carretera Orihuela - Pilar de la Horadada KM, 29
03190 Pilar de la Horadada, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig)

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073