Las Ramblas GolfDe natuurlijke structuur van het terrein van Las Ramblas Golf zorgt voor een interessante match voor spelers die van uitdagingen houden.

Deze zeer uitdagende 18 holes golfbaan ligt in een prachtig heuvelachtig terrein met mediterrane vegetatie. De natuurlijke structuur van het terrein zorgt voor een interessante match voor spelers die van uitdagingen houden.

Las Ramblas betekent letterlijk 'De Droge Ravijnen' en u slaat dan ook vaak over of langs een ravijn. Neem daarom gerust wat extra ballen mee. U zult ze nodig hebben!

Spelers roemen Las Ramblas om zijn specifieke karakter en zijn lastige obstakels, bebossing en waterpartijen. De golfbaan is niet al te lang, maar de heuvels en ravijnen, de blinde holes en de smalle fairways vergen het uiterste van uw concentratie.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Forest course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5679 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 1991

 

Adresgegevens

Club de Golf Las Ramblas de Orihuela, 03189 Orihuela
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073