Las Colinas GolfLas Colinas golf....parel aan de Costa Blanca

 

Omschrijving golfbaan

De 18-holes par 71 golfbaan is ontworpen door Cabell B. Robinson, een golfbaan ontwerper met een uitstekende internationale faam, die o.a. verantwoordelijk is voor de golfterreinen van La Reserva in Sotogrande, Santana Golf aan de Costa del Sol, Praia d’El Rey in Portugal en de Royal Golf Devian in Frankrijk.

Het Amerikaanse Troon Golf werd geselecteerd voor de ontwikkeling en het beheer van de golfcourse op het Las Colinas Golf Resort.

Troon Golf beheert meer dan 190 golfterreinen over de hele wereld, waarvan 36 banen gerangschikt staan in de Top 100. Onder andere: de Westin Turnberry, Ayshire in Schotland, The Grove in Hertfordshire, Engeland en de Troon North Golf Club in Arizona.

De 18 holes golfbaan (par 71) van Las Colinas Golf is ontwikkeld door Cabell B. Robinson. Elke hole is een sensatie. Hier speelt u met een adembenemend uitzicht over een glooiend golfterrein, de vallei, heuvelruggen en de Middellandse Zee.

Het clubhuis van Las Colinas Golf Resort is de parel van het resort. 1.500 m² Bebouwde oppervlakte, plaats voor 500 buggies,... en dit alles omgeven door één van de grootste natuurgebieden van Spanje met uitzicht over zee.

In dit clubhuis is het buitengewoon aangenaam vertoeven na een rondje golf.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6033 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson - 2010

 

Adresgegevens

Ctra. Campoamor a San Miguel de Salinas
CV 941, KM 6, 03189 Orihuela (Alicante)
Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073