La Sella GolfGolfclub La Sella ligt op een berghelling, naast het Montgó natuurpark en omgeven door mediterrane bossen en heuvels. Pijnbomen, sinaasappelbomen, olijfbomen en amandelbomen zorgen voor een prachtig palet aan kleuren en geuren. Een lust voor het oog en de neus, maar laat u er niet door afleiden tijdens uw spel!

De 18 holes baan par 72 baan is gemiddeld van lengte, maar gevarieerd en bij vlagen prikkelend. La Sella is niet echt vermoeiend, en als u uw clubs goed weet te hanteren, kunt u er een zeer bevredigend eindresultaat neerzetten.

De baan is prima geschikt voor spelers van elk niveaus, en de moeilijkheden zijn al zichtbaar op de teebox. Maar let op: de baan is zo ontworpen dat u, als u de green mist, het meesterschap van een Spaanse kampioen nodig hebt om uw par te redden. De ontwerper van La Sella maakte dankbaar gebruik van de deskundige hulp van José María Olazábal, en dat is aan het resultaat te zien.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6289 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Olazábal - 1991

 

Adresgegevens

La Sella Club de Golf
03700 Dénia, Spanje

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073