La Galiana GolfDeze golfbaan ligt in het noordelijkste puntje van de Costa Blanca, dicht bij Valencia. La Galiana heeft alles wat golf zo aantrekkelijk maakt. De baan ligt op een geweldige locatie in de Vall de la Valldigna.

 

Omschrijving golfbaan

Vall de la Valldigna is een beschermd natuur gebied, waar geen residentiële gebouwen zijn, en biedt spectaculaire landschappen en een prachtig uitzicht.

Deze golfbaan is tot in de kleinste details perfect onderhouden. La Galiana heeft een spectaculaire ligging in een vallei, omringd door dennen en sinaasappelbomen.

Meer dan 5000 soorten planten en bomen verrijken het landschap, en het waterverbruik wordt geminimaliseerd door middel van een geavanceerd regenwater opvang drainage systeem. De baan heeft de absolute wauw factor!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6201 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Santi, Salva y Kiko Luna (Moonmasters) - 2011

 

Adresgegevens

Carretera Alzira-Tabernes de la Valldigna CV-50, km. 11, 46740
Carcaixent (Valencia)

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073