La Finca GolfLa Finca ligt aan de voet van het Escotera-gebergte, tussen de citrusvelden, in een natuurlijke omgeving, met fantastische vergezichten over de 'Vega Baja'.

 

Omschrijving golfbaan

Mediterraner is nauwelijks mogelijk. La Finca ligt aan de voet van het Escotera-gebergte, tussen de citrusvelden, in een natuurlijke omgeving, met fantastische vergezichten over de 'Vega Baja'.

Ontworpen om toptoernooien te kunnen hosten biedt La Finca de grootste afwisseling in greens van alle golfbanen aan de Costa Blanca, van zeer lang tot superkort.

Meren met stromend water en rietkragen zorgen voor schoonheid én uitdaging, en maken La Finca niet alleen tot favoriete baan voor tal van golfers maar ook tot thuishaven voor een variëteit aan migrerende watervogels. De vele olijf- en palmbomen maken het plaatje compleet. Een geweldige baan, waar u beslist van een heerlijk dagje golf geniet.

 

Let op: La Finca golf start vanaf 26 November 2022 met een dynamisch green fee sales systeem. Dit betekend dat naarmate de starttijden voller lopen de green fees kunnen worden aangepast naar een maximum van € 110,-


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6394 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 2002

 

Adresgegevens

Calle de la Algorfa, 3
Algorfa (Alicante), Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073