Ifach GolfGolfbaan Club Ifach ligt in de omgeving van Moraira (Benissa). Op deze baan kunt u genieten van de mooiste uitzichten die Communidad Valencia te bieden heeft.

Laat u niet misleiden door de wat korte afstanden op deze 9 holes golfbaan (6 met par 3 en 3 met par 4). Met z'n smalle lanen en technische elementen wordt uw behendigheid flink op de proef gesteld. De verdeling van bomen en de bunkers dwingt u ertoe de variatie in uw spel te vergroten. Ifach is bovendien dé baan om de theorie op het gebied van stokkeuze en spelcontrole in de praktijk te brengen.

Het is bepaald geen straf om Ifach twee keer te lopen, gezien de vele prachtige vergezichten, waaronder de 'Peñón de Ifach'. Op mooie dagen kunt uw eigen spel weerkaatst zien in het heldere oppervlak van de Middellandse Zee.

De baan is niet echt vermoeiend voor de beginnende speler, en ook in de zomer goed te doen. Vanwege de kortere holes is Ifach ook zeer geschikt voor senioren en voor golfers die wel graag willen spelen, maar daar niet al teveel tijd voor kunnen vrijmaken.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Forest course

Par: 30

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 1695 meter

Handicap m/v: 36/36

 

Adresgegevens

Urb. San Jaime
Ctra. Moraira a Calpe, km. 3
Benissa
03720 Alicante

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073