El Plantio GolfEl Plantío is een mediterraan juweel en staat bekend om zijn rijke vegetatie en de uitstekende condities van greens en fairways. De organisatie en service zijn van een hoog niveau.

Het terrein van El Plantío beslaat een gebied van 75 hectare, met meer dan 45.000 volwassen bomen en 10.000 fleurige planten. Een adembenemende, exotische ambiance.

Ongeacht uw handicap worden uw vaardigheden op deze baan flink op de proef gesteld. Hij is geschikt voor spelers van alle niveaus en mag eigenlijk niet in uw programma ontbreken. El Plantío krijgt dan ook een warme aanbeveling van Costa Golf.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6010 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Manuel Ferry Ruiz - 2000

 

Adresgegevens

Ctra. Antigua Alicante-Elche, km. 3
Elche
03203 Alicante

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073