Bonalba GolfBonalba is gelegen tussen het heuvellandschap van Bonalba en Mutxamel, vlakbij de Middellandse Zee. Vanaf de golfbaan geniet u dan ook van verschillende schitterende panorama's.

Bonalba heeft geen blinde holes, staat bekend als een 'eerlijke' baan en is geschikt voor spelers van elk niveau. De baan wordt gekenmerkt door een grote variëteit aan mediterrane vegetatie en waterhindernissen, een groot aantal bunkers en ruime greens.

Aan het begin van de eerste 9 holes zult u regelmatig een waterhindernis op uw pad vinden. De 'front nine' eindigt met 3 holes die om uiterste concentratie vragen. Lokale golfers noemen dit ook wel de 'hoek van de weesgegroetjes'. Dat u het vast weet!

De tweede negen holes vergen vaak een wat krachtiger slag, hoewel precisie nog steeds belangrijk blijft. Vanaf hole 16 heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.
Houd op de laatste 3 holes ook rekening met de wind!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6367 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramón Espinosa - 1995

 

Adresgegevens

Partida de Bonalba, s/n
Mutxamel
03110 Alicante

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Kinderspeelplaats

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073