Altea Hills Club de GolfDe Altea Golf Club (voorheen Don Cayo Golf) is in 1974 door Don Luis Campomanes Asumendi gesticht, de baan ligt aan de uitlopers van de bergketen Sierra Bernia, dichtbij het rustieke stadje Altea.

 

Omschrijving golfbaan

De Altea Golf club is in 1974 door Don Luis Campomanes Asumendi gesticht als onderdeel van het residentiecomplex 'El Aramo'. De baan ligt aan de uitlopers van de bergketen Sierra Bernia, dichtbij het rustieke stadje Altea.

De baan is in totaal 3078 meter lang (vanaf de witte back-tees) met enkele zeer moeilijke holes. De 5e, bijvoorbeeld, is een par 5 van 580 meter. En de 6e, een par 3 van 227 meter, loopt bergopwaarts.

Bij veel spelers is de 3e hole, een par 5 met uitzicht op zee, favoriet. Maar ook de 7e, met uitzicht op de Marina Baixa, mag er wezen.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Resort course

Par: 36

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 3078 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Don Luis Campomanes Asumendi - 1974

 

Adresgegevens

Sierra de Altea Golf S/N
Urb. el Aramo
Ctra. de Callosa km, 1.
Altea la Vieja
03590 Alicante

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073