Real Club Golf de TenerifeDe golfbaan is een beetje geonduleerd maar de enige moeilijkheden zijn de talrijke bomen die de fairways omringen, de bunkers die het approachgebied beschermen en de vlakke maar mooi ontworpen greens.

De gevaren zijn duidelijk zichtbaar, zodat de speler een strategie kan volgen zonder het risico te lopen dat hij om de volgende hoek voor onaangename verrassingen komt te staan.

De meeste golfers zullen deze golfbaan erg prettig vinden en genieten van een wandeling door het schitterende landschap. Een golfbaan die zeker de moeite waard is om te spelen als je in de buurt bent. Overal langs de golfbaan kunt u genieten van een prachtig uitzicht, inclusief uitzicht op de berg Teide.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5750 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1932

 

Adresgegevens

C/ Campo de Golf 1 38350, Tacoronte
Santa Cruz de Tenerife - España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073