Buenavista GolfDeze baan zal uw vaardigheden testen, maar vooral uw concentratie. Dankzij het prachtige uitzicht is het moeilijk de aandacht bij het spel te houden.

 

Omschrijving golfbaan

Buenavista Golf, ontworpen in 2003 door Seve Ballesteros, ligt in de noordwest hoek van Tenerife. De regio heet Isla Baja. De baan is omgeven door schitterende natuur en de Atlantische Oceaan en wordt beschouwd als het best bewaarde geheim van Tenerife. De schoonheid, de rust en stilte bieden hier een fantastische golfervaring.

De baan heeft diverse onderscheidingen ontvangen voor zijn efficiënt gebruik van resources, met respect voor de natuur en u zult onder de indruk zijn van deze harmonie. 5 Holes bevinden zich zo dicht bij de rotsachtige kustlijn dat opperste concentratie is vereist anders zal de bal in de Atlantische Oceaan belanden. Let op, er bevinden zich ook veel doglegs.

Het clubhuis werd gebouwd bij hole 3 en is de perfecte plek om achterover te leunen om na te denken over uw spel. Hier heeft u een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en de gehele golfbaan. Er is natuurlijk een bar, een uitstekend restaurant en natuurlijk een proshop voor al uw golf behoeften.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6019 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 2003

 

Adresgegevens

Buenavista del Norte
Los Silos, Garachico
Tenerifa

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073