Amarilla GolfDe golfbaan ligt ingeklemd tussen de bruisende oceaan en de majestueuze berg Teide. Hier wordt u getest, uitgedaagd en verrast.

 

Omschrijving golfbaan

Amarilla Golf zal een uitdaging en positieve ervaring voor u zijn, gelegen op dé perfecte locatie. Deze golfbaan is kampioenschap waardig. Een juweeltje ingeklemd tussen de bruisende oceaan en majestueuze berg Teide.

Het handelsmerk van Tenerife is dat de zon het gebied verlicht. Stelt u zich eens voor een balletje te slaan in deze sensationele omgeving. Heel indrukwekkend allemaal en wij denken dat u het hiermee volledig eens zal zijn.

De eerste vijf holes omarmen de kust om vervolgens landinwaarts te gaan. De bergketens zorgen voor een prachtige achtergrond, en als het einde van uw ronde nadert, wachten de laatste drie holes met grote zand bunkers. De 5e hole verdient een speciale vermelding. De zee heeft een klein ravijn in de rotsen geslepen zodat u een driver nodig heeft om bij de green te komen.

Voor degenen die niet bekend zijn met het klimaat van Tenerife kunnen we zeggen dat dit het beste klimaat is in de wereld. Het komt zelden voor dat een golfer in Tenerife wegens regen niet kan starten of dat het onaangenaam heet wordt in de zomer. Tijdens een vroege start kan het in januari en februari nodig zijn een trui te dragen, maar winter- of speciale regen jassen zijn absoluut overbodig.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5918 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Donald Steel - 1989

 

Adresgegevens

Urbanizacion Amarilla Golf, S/N
38620 San Miguel De Abona (Tenerife), Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073