Abama GolfGelegen aan de top van een klif, bieden de meeste holes een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera

 

Omschrijving golfbaan

De bovenop een klif gelegen golfbaan Abama is ontworpen door Dave Thomas en biedt een prachtig uitzicht op zee. De par 72, 6.815 meter lange golfbaan combineert bijzondere greens en brede fairways, zodat elke speler van de uitdagingen kan genieten. De 10e hole is kenmerkend voor Abama. Op een hoogte van 480 meter boven de zeespiegel, een dog leg naar links met hindernissen aan de rechterkant en links een serie prachtige meren.

De meeste holes bieden een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera. Er zijn state of the art elektrische buggies beschikbaar, elk uitgerust met een eigen water-cooler en met een on-board GPS-systeem die over elke hole gedetailleerde informatie weergeeft.

In het centrum van de golfbaan, omgeven door palmbomen ligt Casa Club restaurant. Het is een idyllische plek waar u tussen de holes door van een lichte lunch, of van een vroege avondcocktail kunt genieten op een buiten terras met uitzicht op zee. Met meer dan 25.000 bomen, 22 meren en schitterende uitzichten, biedt Abama Golf Club een fantastische kans die u zeker niet mag missen op elke golfreis naar Tenerife.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6271 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas - 2005

 

Adresgegevens

Gua de Isora
Carretera General, TF-47, km, 9, 38687 Tenerife, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073