Tecina GolfPrachtige baan gelegen op het subtropische eiland La Gomera. Door het grote hoogteverschil heeft u op alle holes uitzicht op zee. 

 

Omschrijving golfbaan

Deze golfbaan op het subtropische eiland La Gomera, één van de Canarische Eilanden is uniek in meerdere opzichten.

Aan de ene kant biedt het de natuurlijke schoonheid van het Gomeran landschap en de meest spectaculaire uitzichten over de Atlantische Oceaan en de vulkaan Teide op Tenerife. Een aspect op Tecina golf dat de meeste indruk maakt op alle golfers is het landschap waarin ze spelen. Op Tecina is dit landschap ongeëvenaard.

Een uniek aspect van de Tecina golfbaan is dat het voelt als ´spelen op een ski piste´. Het hoogteverschil op Tecina golf is 175 meter, voor vrijwel elke golfer een ongelooflijke ervaring. Dit betekent dat de golfer op alle holes geniet van een uitzicht op zee, iets dat maar weinig golfbanen in de wereld kunnen bieden. De golfbaan is gelegen op de Lomada de Tecina, een bevoorrecht gebied met spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan, het eiland Tenerife en de vulkaan Teide.

Vanaf de 1ste tot de 18de tee green is er een daling van 175 meter en een downslide van 10%, waardoor een zeer breed gezichtsveld ontstaat. De speler ziet de oceaan die dan weer overgaat in een fantastisch landschap vanaf elke plek op de golfbaan. Een genot voor het oog.

Tecina Golf is een uitdaging voor elk type speler, want hoewel het genereuze fairways heeft die de speler uitnodigen om de bal flink te raken, wordt precisie gevraagd wanneer de green dichterbij komt. Tecina golf heeft door het goede ontwerp en de specifieke situering de karakteristieken van een schotse links course met golvende greens die worden verdedigd door vele bunkers. Het spelen op Tecina Golf is een unieke ervaring, waarin de speler het hele jaar door op een goed onderhouden golfbaan kan spelen in een geweldig landschap met een zeer hoog kwaliteits en service niveau.

Na een rondje golf is het gezellig uitblazen en genieten van een hapje en een koud drankje, met een spectaculair uitzicht over de oceaan, en de Tapahuga Beach.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6343 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Donald Steel

 

Adresgegevens

Lomada de Tecina, 38811 Playa de Santiago - La Gomera, Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073