Lanzarote GolfPrachtige baan gelegen op het subtropische eiland Lanzarote. 

 

Een nieuw concept voor een golfbaan.

Lanzarote Golf is een oase waar golfen en liefde voor het eiland samenkomen in een perfecte symfonie. Gelegen in een van de belangrijkste badplaatsen op het eiland, biedt het een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan, het vulkanische landschap waar Lanzarote bekend om staat en het eiland Fuerteventura. Een oase voor golfliefhebbers die dorst hebben naar unieke ervaringen.

We geloven echt dat golfen veel meer is dan alleen een sport - voor ons is het een manier van leven. Daarom hebben we bij Lanzarote Golf een nieuw golfbaanconcept gecreëerd om u een unieke ervaring te bieden bij het spelen van deze sport in een omgeving waar u gewoon verliefd op zult worden.

Gelegen in de badplaats Puerto del Carmen, genieten we het hele jaar door van een milde temperatuur van 23 ºC en bieden we een majestueus uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland Fuerteventura. Evenzo creëren het vulkanische landschap waar Lanzarote bekend om staat, de witgekalkte dorpjes en de grimmige schoonheid van de omgeving de perfecte achtergrond die van golfen een werkelijk onvergetelijke ervaring zal maken.

Lanzarote Golf beschikt over een driving range met 20 banen op tapijt, een putting green, een short game green en verhuur van materiaal. Onze faciliteiten omvatten een receptie, Pro Shop, kleedkamers, golfclubruimte, clubmaker en een restaurant-cafetaria.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6133 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby

 

Adresgegevens

Crtra. Tías-Puerto del Carmen, s/n

Camino La Cañada, 1

35510 TÍAS - LANZAROTE

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073