Golf Costa TeguiseGolf Costa Teguise, waar de natuur sterk aanwezig is.

Golf Costa Teguise ligt aan de voet van een oude vulkaan en heeft een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan.

De golfbaan bestaat uit een 18-holes ronde ontworpen door de Brit John Harris en gebouwd in het jaar 1978. De golfbaan is niet alleen prachtig vanwege het ontwerp, maar ook vanwege de uitstekende weersomstandigheden het hele jaar door.

In een duizelingwekkend landschap van lavasteen, cactussen en palmbomen, waar de natuur perfect opgaat in Golf Costa Teguise. De diversiteit van de baan dwingt spelers om alle clubs in hun tas te gebruiken. Het is een uitdaging voor professionals en biedt tegelijkertijd een aantrekkelijk en aangenaam rondje golf voor spelers met meer bescheiden vaardigheden.

De golfbaan is ontworpen om zowel soepel als gevarieerd te zijn. De talrijke doglegs stimuleren spelers en vereisen dat ze al hun clubs in het spel brengen. Het vormt zelfs een uitdaging voor professionele spelers, terwijl het een aantrekkelijk en plezierig spel biedt voor mensen met meer bescheiden vaardigheden.

De fairways zijn omgeven door meer dan 3.000 palmbomen en er is een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Naast de bevoorrechte locatie, op Lanzarote, profiteert het het hele jaar door van een warm en aangenaam klimaat, dat wordt getemperd door een zeebries van de bijna constante passaatwinden van het eiland.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6476 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: John Harris - 1978

 

Adresgegevens

Avda del Golf, s/n. 35508
Costa Teguise (Lanzarote)

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073