Salobre Golf Sur - OldDeze uitdagende golfbaan vereist al uw vaardigheden en concentratie om succesvol te zijn. Ontworpen met ravijnen, vulkanisch gesteente, met uitzicht op bergen en zee.

 

Omschrijving golfbaan

Salobre Sur is een van de nieuwste golfbanen op het eiland en is onlangs feestelijk geopend. Het is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland, een typisch landschap met ravijnen, vulkanische bodem en uitzicht op bergen en zee. Het weelderige landschap en de groene tuinen staan in schril contrast met de woestijnachtige omgeving.
 
Dave Thomas en Roland Faure ontwierpen deze motiverende en veeleisende baan, waarop u al uw vaardigheden moet gebruiken om succesvol te zijn. De natuurlijke kenmerken van het landschap en de inheemse vegetatie hebben een belangrijke rol gespeeld, op te gaan in de karakteristieken van het Gran Canarische platteland. Meer dan 600 soorten planten en bomen geven overweldigende schoonheid aan dit gebied.
 
Er zijn veel faciliteiten zoals een golfschool, practice area, driving range, putting green, verhuur van clubs, Hydro massage, pro shop en een restaurant met terras. Het is absoluut een must het binnenland van het eiland te bezoeken met het unieke landschap als levend bewijs van de vulkanische oorsprong van Gran Canaria, of de zuid oost kust met zijn stranden van fijn goudkleurig zand. Een van de meest vermakelijke trips is het maken van een kameel rit door het landschap van duinen en zee in het natuurgebied van Maspalomas.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6112 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Roland Fauré - 2000

 

Adresgegevens

Urb Salobre Golf GC1 Km53 

35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073