Salobre Golf Norte - NewDeze buitengewone golfbaan is ontworpen in een surrealistische omgeving van vulkanisch gesteente, waardoor een nieuw soort uitdaging is ontstaan.

 

Omschrijving golfbaan

Het is een absolute must voor golfers die graag eens willen spelen in een ongewone omgeving.

De door Ron Kirby ontworpen baan Salobre Norte is totaal anders van karakter dan de rest van de golfbanen op de Canarische Eilanden. De speler gaat op in de omgeving van vulkanisch gesteente, waardoor een nieuw soort uitdaging is ontstaan. Nooit eerder heeft een golfbaan de natuurlijke schoonheid van het zuiden van Gran Canaria veroverd zoals deze, waardoor het een absolute must is voor iedereen die graag golft op ongewone locaties.

Er is geen twijfel dat de 5e hole de Noord baan vertegenwoordigt, je voelt het wanneer je in de buurt van de tee komt. Een dogleg naar rechts en een vlucht over de prachtige canyon van vulkanisch gesteente op weg naar een brede fairway. Een tweede hit met een ijzer als approach naar de zeer smalle en goed beschermde green. Een par is een uitstekend resultaat voor deze hole.

Als u niet in uw beste spel zit en u de tel kwijt bent over het aantal ballen die in de rotsachtige ravijnen zijn verdwenen, dan is het beter om een aantal keren de frisse berglucht in te ademen en gewoon te genieten van het prachtige landschap, met of zonder camera.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5654 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2008

 

Adresgegevens

Urb Salobre Golf GC1 Km53 

35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073