Real Club de Golf Las PalmasDe Real Club de Golf de Las Palmas op het eiland Gran Canaria is de oudste club in Spanje, met meer dan honderd jaar geschiedenis, opgericht in 1891 en ontworpen door de prestigieuze Engelse architect Mackenzie Ross.

Deze golfbaan licht op slechts 15 minuten van de stad en 25 minuten van de luchthaven, op een hoogte van 400 meter, aan de rand van de Bandama-caldera, een detachementkrater van een oude vulkaan met een diameter van 800 meter en een diepte van 200 meter.

De 18 holes van deze baan zijn zeer gevarieerd en leuk, vragen om zorgvuldige precieze slagen en geven de speler de kans om alle clubs te gebruiken. De fairways zijn smal en de overheersende planten waaruit de rough bestaat, zijn de typische flora van de Canarische Eilanden, zoals mimosa's, palmbomen en dennenbomen.
De greens worden goed beschermd door vele bunkers en de fairways worden begrensd door de krater van de vulkaan. Gelegen in een landschap van ongelooflijke schoonheid, kun je vele malen spelen en je zult je nooit vervelen, omdat elke ronde zeer verschillende speelsituaties biedt.

De baan bestaat uit 18 holes par 71, een oefen-tee, twee putting greens, 1 pitching-area, een elegant clubhuis met alle faciliteiten van waaruit je de helft van de holes kunt zien, een proshop, een bar-restaurant, een hippisch centrum met 50 stallen en 5 maneges, een tennisafdeling met twee banen en een prachtig hotel op slechts 10 meter van Tee 1.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5666 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 1891 - Mackenzie Ross

 

Adresgegevens

Ctra. Bandama, 35310 Sta Brígida, Las Palmas

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennis banen

Hippisch centrum


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073