Lopesan Maspalomas GolfOmgeven door palmbomen en de beroemde zandduinen van het Maspalomas strand biedt Lopesan Maspalomas elke speler een fantastisch gevoel en unieke ervaring

 

Omschrijving golfbaan

De door Mackenzie Ross ontworpen baan is in 1968 geopend en ligt in het hart van het maspalomas resort. Lopesan Maspalomas Golf is omgeven door palmbomen, de beroemde zandduinen en strand van Maspalomas wat de golfbaan een unieke uitstraling geeft.
 
De baan start met een vrij eenvoudige par 4 van 367m en stroke index 13. Hierdoor is er een reële kans op een goede start met een par of zelfs een birdie. De 10e hole is een par 3 wat bij het bekijken van de scorekaart redelijk eenvoudig lijkt bij een lengte van 140 meter, maar dat gevoel zal anders zijn wanneer u op de tee staat. Uw afslag moet een grote waterpartij overbruggen en door de bescherming van bomen links en rechts is er weinig ruimte voor fouten.

Lopesan Maspalomas was host van twee PGA Tour-evenementen in 1995 en 1997, respectievelijk gewonnen door Jarmo Sandelin en de Spaanse Jose Maria Olazabal.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6398 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross

 

Adresgegevens

Avenida. T.O. Neckermann, s/n

35100 Maspalomas, Gran Canaria, Spain.

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073