El Cortijo - Club de CampoEl Cortijo Country Club is een van de beste golfbestemmingen van Gran Canaria en Spanje. Het heeft een uitstekende golfbaan met 18 holes (par 72), naast een driving range, putting green, academie, clubhuis met restaurant, proshop en verschillende recreatieruimtes.

De golfbaan heeft een lengte van 6.308 meter en is daarmee een van de langste banen van Spanje. Het ontwerp, tot zes tees per hole, stelt spelers van alle niveaus in staat om van het spel te genieten.

De holes zijn omgeven door verschillende kleine meren en deze zullen je zeker bekoren en uitdagen, zowel esthetisch als strategisch.

Golfbaan ontwerpers Blake Stirling en Marco Martin hebben een breed curriculum, waarbij het opmerkelijk is dat Blake Stirling hoofdontwerper bij Pete Dye is geweest (beschouwd als een van de belangrijkste golfbaan ontwerpers ter wereld).

De golfbaan debuteerde internationaal met een European Tour-toernooi, de Spaanse Open in 2002.

El Cortijo Club de Campo met uitstekende faciliteiten ligt op slechts twaalf minuten van de hoofdstad Las Palmas, de hoofdstad van het eiland Gran Canaria, en op slechts 25 minuten van het zuiden via de snelweg.

El Cortijo campo de golf ligt bij een buitengewoon charmant landelijk hotel / pension Rural Cortijo San Ignacio Golf in een oase achtige setting. Als je rust en comfort zoekt is dit hotel een verademing op het toeristische eiland.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6308 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Blake Stirling en Marco Martin

 

Adresgegevens

Autopista Sur GC-1 Km 6,4

Telde, Las Palmas de Gran Canaria – 35213

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Manege - paardrijden - rijlessen

Tennis banen

Paddle banen

Fitness centrum


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073