Anfi Tauro GolfAnfi Tauro is een waanzinnig mooie ´Arizona style´ golfbaan op een opmerkelijke kustlocatie. Als u op Gran Canaria bent is deze baan een must om te spelen.

 

Omschrijving golfbaan

De 18 holes championship golfbaan van Anfi Tauro Golf is geopend in 2007 en ligt op een lastig terrein van meer dan 650.000 m². In 2008 gastheer van het 23e Spaanse PGA Open.

Deze baan ´in Arizona stijl´ is ontworpen door de wereldberoemde golfbaanontwerpers von Hagge, Smelek en Baril. De talrijke tees op de baan zorgen, ongeacht uw niveau, voor een uitdagende en vermakelijke ronde.

De Tauro vallei biedt door een bijzondere ligging aan de kust, een verbluffende achtergrond, waar u op een perfect onderhouden PGA Championship golfbaan kunt genieten van de fenomenale uitzichten en het spel.

Tussen weelderige groene tuinen met een rijke inheemse vegetatie, meren en watervallen, contrasteert de baan perfect in typische Arizona stijl met het vulkanisch gevormde berglandschap.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6325 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: von Hagge - 2010

 

Adresgegevens

Valle de Tauro
35138 Mogán
Gran Canaria
Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073