Las Playitas GolfPlayitas Resort is een sport- en fitnessresort op het prachtige Canarische eiland Fuerteventura. Trots om professionele atleten van over de hele wereld te mogen verwelkomen in het resort die niet alleen kunnen trainen in perfecte sportfaciliteiten, maar ook onder optimale weersomstandigheden.

Las Playitas golf
Naar moderne maatstaven is deze 4824 meter lange par 67 baan relatief kort, maar tegelijkertijd is het een spannende combinatie van acht Par 3's, zeven Par 4's en drie Par 5's, waardoor golfers een uitdagende ronde krijgen waarbij ze elke club in de zak nodig hebben.

Playitas Golf heeft een putting green, een chipping green met bunkers en een driving range. In de buurt van het aparthotel vind je de driving range, waar je kunt oefenen en een balletje kunt slaan.

Signature hole Las Playitas
Par 3 15e hole


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 67

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 4824 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: John Chilver Stainer

 

Adresgegevens

Urbanización Las Playitas s/n - Tuineje / Fuerteventura

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073