Campo de Golf de JandíaOntdek Campo de Golf de Jandía

Jandia Golf Course, ontworpen door de bekende Amerikaanse ontwerper Ron Kirby, heropende haar golffaciliteiten voor het publiek in augustus 2014. De faciliteiten omvatten 18 holes, een oefenveld, driving range, putting en chipping green.

Jandía Golf heeft een par 72-golfbaan van 5.857 meter lang en presenteert diversiteit in het ontwerp. De ontwerper Ron Kirby wisselt lange holes af met korte, maar veeleisende holes, waardoor elke speler alle clubs in zijn tas zal gebruiken.

De wisselende wind van het gebied, over het algemeen mild in de wintermaanden, maakt dat deze golfbaan, elke keer dat je deze speelt een andere karakter krijgt. Met 4 meren in de route en meerdere ravijnen die je zult zult tegenkomen kun je op Jandia Golf spelen met telkens weer nieuwe uitdagingen.

Jandía Golf is een interessante strategische uitdaging voor de meest bekwame speler, ook voor de minder ervaren spelers die 4 tees op elke hole hebben die zich aanpassen aan hun smaak en behoeften.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5857 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2014

 

Adresgegevens

Campo de Golf de Jandía

Casa Club Barranco Vinamar S/N35625

Morro Jable, Fuerteventura

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073