Golf Club Salinas de AntiguaSalinas de Antigua Golf Club is een 18-holes, par-70 baan ontworpen door Manolo Piñero, tweemaal wereldkampioen.

Het heeft een maximale lengte van 5.550 meter voor heren en 4.800 meter voor dames en biedt rondom een sensationeel uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Qua landschapsarchitectuur wordt de golfbaan Salinas de Antigua gevormd door richels en duinen die bescherming bieden tegen de wind, woestijngebieden en vier meren met een totale oppervlakte van 21.450 vierkante meter.

Bij het ontwerp van de irrigatiesystemen zijn de nieuwste technieken toegepast om het watergebruik te optimaliseren. Bovendien betekent het eeuwige lenteweer in deze archipel dat je bijna elke maand van het jaar kunt spelen zonder je zorgen te maken over de weersvoorspelling.

Signature hole Golf Club Salinas De Antigua
De Golf Salinas de Antigua heeft een ontwerp waarbij de morfologie bijzonder opvallend is. Talloze heuvels, bunkers en woestijngebieden, die echt aantrekkelijk en uitdagend zijn. Al deze elementen bieden eindeloze mogelijkheden, benaderingen, oplossingen en strategieën van uw spel, agressief of relaxed.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5550 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Manolo Piñero - 2006

 

Adresgegevens

Campo de Golf de Jandía

Casa Club Barranco Vinamar S/N35625

Morro Jable, Fuerteventura

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073