Fuerteventura Golf ClubFuerteventura Golf Club ligt ten zuiden van het dorp Caleta de Fuste, op slechts 8 kilometer van de luchthaven en het clubhuis bevindt zich op het terrein van het 5-sterren Luxury Hotel Elba Palace Golf.

De 18 holes golfbaan heeft een par van 70 en een totale afstand van 6.069 meter. Het heeft drie meren waartussen een rivier meandert. De 17e is een par-5 die naar een verhoogde green klimt, terwijl de 18e een par-4 dogleg is die naar het clubhuis daalt. De rest van het parcours is relatief vlak.

De faciliteiten omvatten een oefenbaan met 50 tee-posities, een enorme putting green, een andere green voor het oefenen van naderingsschoten en ontsnappingen uit bunkers, en een uitgebreid netwerk van paden voor de buggy's. De diensten omvatten ook een grote, goed gevulde golfwinkel, kleedkamers met kluisjes en de mogelijkheid om karren, buggy's en twee soorten clubs te huren.

Er zijn ook bars, cafetaria's, restaurants, terrastuinen en allemaal met 5-sterrenservice.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6069 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: 

 

Adresgegevens

Calle del Golf, nº 1.

Urbanización Fuerteventura Golf Club.

35610 Caleta de Fuste. Antigua.

Fuerteventura

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073