Vall D´or GolfVall D'or is een zeer interessante en aantrekkelijke golfbaan, gelegen in het midden van een prachtig landschap met fantastisch uitzicht op zee.

Het combineert twee totaal verschillende landschappen in de eerste en tweede ronde. De voorste negen holes hebben glooiende fairways omgeven door een bos van pijnbomen, amandelbomen en olijfbomen.

De eerste 9 holes zijn van een buitengewone schoonheid en design. Ze liggen op kleine heuvels bedekt met pijnbomen, olijfbomen en amandelbomen. De greens zijn klein en goed beschermd, maar ze maken goede benaderingsschoten. De achterste negen holes hebben bredere en meer ongelijke fairways die afdalen richting de kust. De greens, beschermd door bunkers, verwelkomen alle naderingsschoten.

Het is een golfbaan van gemiddelde moeilijkheidsgraad, maar best vermakelijk, en met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte:  5.538 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Bradford Benz

 

Adresgegevens

Carretera Esgleieta ,s', KM. 1007110 Bunyola (Mallorca), España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073