T Golf Palma Mallorca PuntiróDe perfecte plek om te golfen

Golf Park Mallorca Puntiró is de enige Jack Nicklaus baan in Mallorca (18 holes, Par 71, 6.591 meter) en zijn unieke ontwerp maakt het een uitdaging voor golfers van elke speelsterkte.

Hier hangt het af van precisie, maar ook van de juiste clubkeuze en de tactische speelvaardigheid van de golfers wordt tot in het kleinste detail gevraagd.

Golfpark Mallorca Puntiró ligt op slechts 10 km. van de historische stad Palma en slechts 14 km. van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar vanaf alle kanten van het eiland.

De moeilijkheidsgraad van de baan is gemiddeld, hoewel hij vanaf de back-tees hoge niveaus kan bereiken. De totale lengte is ongeveer 6.591 meter vanaf de witte tees. De baan is ontworpen volgens de topografie van het land, zonder wijzigingen. De natuurlijke vegetatie bestaande uit dennen, wilde olijfbomen, johannesbroodbomen en struiken is dienovereenkomstig verzorgd om de speler te laten genieten van de natuurlijke omgeving. 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6591 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Jack Nicklaus - 2006

 

Adresgegevens

Camí Vell de Sineu, Km 10, 07198 Palma, Illes Balears

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Club verhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range (overdekt)

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Trolleyverhuur (handmatig)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073